Groepsuitje Amsterdam of Almere

Organiseert u een groepsuitje? Het aanbod aan activiteiten in de buurt van Amsterdam is eindeloos. Als u op zoek bent naar een unieke ervaring op het water, bent u bij de Veerdienst naar Pampus en het Muiderslot aan het juiste adres! Niet op de grachten maar juist daarbuiten, het open water op. Onze historische schepen hebben een comfortabele binnen- en buitenruimte en zijn voorzien van een goed gevulde bar, toiletten en verwarming. Gasten waarderen de vriendelijkheid van de schippers en matrozen, de flexibiliteit van het aanbod en uiteraard het bezoek aan Pampus of Muiderslot, twee historische locaties die bruisen van het leven.

Indien gewenst verzorgen wij onderweg koffie & thee, gebak, lunch, of een borrel. Voor grote groepen kan het mogelijk zijn om een boot af te huren, waarmee op aangepaste tijden kan worden gevaren. Als groep kunt u de Veerdienst route varen, of een geheel eigen programma laten samenstellen. Onze historische schepen varen bijvoorbeeld op het IJ, IJsselmeer, Amstel, en Vecht. Aan boord kan worden geborreld, gedineerd, gedanst, vergaderd en zelfs getrouwd.

Pampus

  • Geef je bezoek aan Pampus een extra dimensie door een rondleiding met een privégids (max 25 personen per rondleiding). Een rondleiding dient vooraf gereserveerd te worden.
  • Vanaf 15 personen kunt u in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras een tafel reserveren.
  • Grote groepen kunnen een programma op maat laten maken, met bijvoorbeeld spellen, workshops en catering.
  • Voor kinderen is er een spannende black-light speurtocht in het fort.

Muiderslot

  • Een privérondleiding door het Muiderslot is mogelijk.
  • Het Muiderslot heeft tentoonstellingen, evenementen en historische tuinen.
  • Er kunnen programma’s op maat worden gereserveerd, met bijvoorbeeld een workshop boogschieten, stok- of zwaardvechten.
  • In de Taveerne kunt u lunchen en borrelen.
  • Voor kinderen zijn er speurtochten en spellen.

Losse boothuur

Naast onze Veerdienst, is het ook mogelijk om onze Salonboot Elvira en onze Klipper Sailboa te huren voor een groepsuitje. Amsterdam en Almere zijn vaste opstapplekken voor feesten en bijeenkomsten. Bijvoorbeeld voor verjaardagen en bruiloften, personeelsuitjes, vergaderingen, borrels, barbecues en diners. Kijk op Navigo Amsterdam voor uitgebreidere informatie. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden!