Groepsuitje Amsterdam of Almere

Organiseert u een groepsuitje? Amsterdam en Almere zijn vaste opstapplekken voor onze boten. De meeste groepen kunnen meevaren met de reguliere Veerdienst. Onze boten hebben een comfortabele binnen- en buitenruimte. De boten zijn voorzien van een goed gevulde bar, toiletten en verwarming.

Indien gewenst verzorgen wij onderweg koffie & thee, gebak, lunch, of een borrel. Voor grote groepen kan het mogelijk zijn om een boot af te huren, waarmee op aangepaste tijden gevaren kan worden. Als groep kunt u de Veerdienstroute varen, of een geheel eigen programma laten samenstellen. Onze historische schepen varen bijvoorbeeld op het IJ, IJselmeer, Amstel, en Vecht. Aan boord kan worden geborreld, gedineerd, gedanst, vergaderd en zelfs getrouwd. Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Rederij Navigo.

Informatie-aanvraag

Pampus

  • Op Pampus kunnen groepen groter dan tien personen rondgeleid worden door een privégids. Deze dient vooraf te worden gereserveerd.
  • Vanaf 10 personen kunt u in het restaurant een tafel met lunchbuffet reserveren.
  • Grote groepen kunnen een programma op maat laten maken, met bijvoorbeeld spellen, workshops en catering.
Informatie-aanvraag

Muiderslot

  • Een privérondleidingen door Muiderslot mogelijk.
  • Het Muiderslot heeft tentoostellingen, tuinen en een valkenier.
  • Er kunnen programma’s op maat worden gereserveerd, met bijvoorbeeld een workshop boogschieten, stok- of zwaardvechten.
  • In de Taveerne kunt u lunchen en borrelen.
  • Voor kinderen zijn er speurtochten en spellen.
Informatie-aanvraag

Losse boothuur

Naast onze Veerdienst, is het ook mogelijk om onze Salonboot Elvira en onze Klipper Sailboa te huren voor een groepsuitje. Amsterdam en Almere zijn vaste opstapplekken voor feesten en bijeenkomsten. Bijvoorbeeld voor verjaardagen en bruiloften, personeelsuitjes, vergaderingen, borrels, barbecues en diners. Kijk op Navigo Amsterdam voor uitgebreidere informatie. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden!

Groepsuitje Amsterdam

Het organiseren van een groepsuitje in Amsterdam is lastig kiezen. Het aanbod aan activiteiten is eindeloos. Als u op zoek bent naar een unieke ervaring op het water, bent u bij de Veerdienst aan het juiste adres. Niet op de grachten, maar juist daarbuiten, het open water op. Onze historische boten geven u het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan. Gasten waarderen de vriendelijkheid van de schippers en matrozen, de flexibiliteit van het aanbod en uiteraard het bezoek aan Pampus of Muiderslot. Twee historische locaties die bruisen van het leven.

Contactformulier