Kinderfeestje: voor piraten, ridders en jonkvrouwen

Je kinderfeestje vieren aan boord? Dat kan! Voor 1 euro extra per kind zorgen wij voor een eigen tafel met limonade. Jullie mogen zelf taart meenemen. Zo kunnen aan boord cadeautjes worden uitgepakt en kan taart worden gegeten. Je vaart vanaf Amsterdam IJburg, of vanuit Almere naar forteiland Pampus of kasteel Muiderslot. Daar kun je kiezen uit verschillende activiteiten en speurtochten.

Wil jij je verjaardag vieren op een echte historische boot? Reserveren voor een kinderfeestje kan via de reserveringspagina van de Veerdienst. De limonade kan aan boord contant worden afgerekend. Als je per mail of telefonisch je komst aankondigt, zorgen wij dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

Muiderslot – kinderfeestje

Dieren op het kasteel 
Tijdens dit feestje maak je eigen fabeldier en kom alles te weten over de dieren die vroeger rondom en in het kasteel woonden. Zwommen er haaien in het slotgracht? Wat deden de kasteel bewoners vroeger met valken? Wonen er vleermuizen in de torens van het Muiderslot? 

Het betoverde kasteel 
Tijdens dit feestje voer je actief opdrachten uit en maak je je eigen wapenschild. Net als in de ridderverhalen uit de middeleeuwen maak je een spannende tocht in en om het betoverde Muiderslotl. Op zoek naar de verloren sleutel. Onderweg los je de opdrachten op van bijzondere personen die op het kasteel wonen. 

Vier jouw feestje op het Muiderslot! Je kunt uit één van de bovenstaande partijtjes kiezen. Lees meer

 

Pampus – kinderfeestje

Blacklight speurtocht
De blacklight speurtocht is een super spannende speurtocht. Met een speciaal blacklight lampje ga je op zoek naar de onzichtbare letters en geheime tekens in het fort. Als je met je blacklight lampje zoekt, dan lichten de letters op. Je krijgt tijdens je speurtocht steeds nieuwe aanwijzingen, zodat je weet waar je verder moet zoeken. Alle letters bij elkaar gespaard? Dan verdien je een Pampus diploma. Voor de blacklight lampjes en de speurtocht betaal je iets extra’s: €2,50 per persoon. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, de lampjes reken je op het eiland af.