Kinderfeestje: voor piraten, ridders en jonkvrouwen

Je kinderfeestje vieren aan boord? Dat kan! Voor 1 euro extra per kind zorgen wij voor een eigen tafel met limonade. Jullie mogen zelf taart meenemen. Zo kunnen aan boord cadeautjes worden uitgepakt en kan taart worden gegeten. Je vaart vanaf Amsterdam IJburg, of vanuit Almere naar forteiland Pampus of kasteel Muiderslot. Daar kun je kiezen uit verschillende activiteiten en speurtochten.

Wil jij je verjaardag vieren op een echte historische boot? Reserveren voor een kinderfeestje kan via de reserveringspagina van de Veerdienst. De limonade kan aan boord contant worden afgerekend. Als je per mail of telefonisch je komst aankondigt, zorgen wij dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

Reserveren

Muiderslot – kinderfeestje

Spannende speurtochten
Doe de spannende Torenroute en verdedig het kasteel tegen de vijand. Bij de Ridderroute mag je je ook verkleden als ridder of jonkvrouw. Voer alle opdrachten uit, dan word je tot ridder geslagen en krijg je de echte Muiderslot riddermedaille.

Valkenier
Bezoek de valkenier in de tent op het kanonbastion en bekijk de prachtige roofvogels van heel dichtbij. Van 1 april tot en met 31 oktober. Lees meer over de valkenier.

Familierondleiding
De beroemde schrijver en dichter P.C. Hooft woonde in de Gouden Eeuw met zijn gezin op het Muiderslot. Wil je weten hoe het was om toen als kind op het kasteel te wonen? Er zijn iedere dag familierondleidingen (van april tot en met oktober). Loop dan met onze gids door de mooie kamers, dan hoor je er alles over. Je leert ook meteen waar veel spreekwoorden vandaan komen.

Reserveer 

Pampus – kinderfeestje

Blacklight speurtocht
De blacklight speurtocht is een super spannende speurtocht. Met een speciaal blacklight lampje ga je op zoek naar de onzichtbare letters en geheime tekens in het fort. Als je met je blacklight lampje zoekt, dan lichten de letters op. Je krijgt tijdens je speurtocht steeds nieuwe aanwijzingen, zodat je weet waar je verder moet zoeken. Alle letters bij elkaar gespaard? Dan verdien je een Pampus diploma. Voor de blacklight lampjes en de speurtocht betaal je iets extra’s: €2,50 per persoon. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, de lampjes reken je op het eiland af.

Reserveren