Pakjesboot naar het Kasteel van Sinterklaas

Gaan jullie mee met de pakjesboot naar het huis van Sinterklaas?

Onze historische boten varen als pakjesboot naar het winterverblijf van Sinterklaas. Met de pakjesboot varen we de laatste twee weekenden van november zowel van Amsterdam IJburg als Almere Muiderzand naar het kasteel.

Elk jaar verblijven Sint en Pieten in het Muiderslot en is het weer groot feest!
Er is weer veel voor kinderen te doen en te zien. Met gezellige Sinterklaasliedjes staan de circuspieten en de schimmel op het slotplein al te wachten. Kinderen kunnen daar hun pietenvaardigheden oefenen, rondkijken in de pakjeskamer en in de slaapkamer van Sint. Wat dacht je van swingen in de Pieten disco of lekker knutselen. De goedheiligman en de Pieten hebben voor iedereen uitgebreid de tijd.

Wil je zeker zijn van een plek aan boord van de pakjesboot? Kijk hieronder voor de dagen en tijden en reserveer via de oranje buttons.

Je kunt op vaste tijden meevaren, of de hele boot afhuren voor een eigen Sinterklaasfeest!

Veerdienst Amsterdam vertrek dagen en tijden

  • Zaterdag 20 november vertrek ochtend 11.30
  • Zondag 21 november vertrek ochtend 11.30 & vertrek middag 13.45
  • Zaterdag 27 november vertrek ochtend 11.30
  • Zondag 28 november vertrek ochtend 11.30 & vertrek middag 13.45

Veerdienst Almere vertrek dagen en tijden

  • Zaterdag 20 november vertrek 13.45
  • Zaterdag 27 november vertrek 13.45

Prijzen:

Voor de Pakjesboot hebben en wij de prijs verhoogd met een toeslag. Deze bestaat uit; een kleine vergoeding voor de vrijwilligers en versiering en snoepgoed aan boord plus een toeslag van € 3,- van het Muiderslot. De totale toeslag van 3 euro zit in uw reservering inbegrepen zodat u de toeslag niet nog eens apart bij het Muiderslot hoeft te betalen.

Pakjesboot huren

De pakjesboot huren voor uw school, vereniging, of organisatie kan ook. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, beschikbaarheid en de kosten.