Pakjesboot naar het Kasteel van Sinterklaas

Ben jij al meegevaren met de pakjesboot naar het huis van Sinterklaas?

Ook dit jaar voeren onze historische boten weer als pakjesboot naar het winterverblijf van Sinterklaas. Met de pakjesboot vertrokken we de laatste twee weekenden van november vanaf Amsterdam IJburg en Almere Muiderzand met bestemming het kasteel van de Sint. Het was wederom een groot succes.

Pakjesboot gemist? Hou dan de website en nieuwsbrief in de gaten voor een herkansing in 2022!

Elk jaar verblijven Sint en Pieten in het Muiderslot en is het weer groot feest!
Er is weer veel voor kinderen te doen en te zien. Met gezellige Sinterklaasliedjes staan de circuspieten en de schimmel (op weekend dagen) op het slotplein al te wachten. Kinderen kunnen daar hun pieten vaardigheden oefenen, rondkijken in de pakjes-kamer en in de slaapkamer van Sint. Wat dacht je van swingen in de Pieten disco of lekker knutselen. De goedheiligman en de Pieten maken voor iedereen even tijd.

Wil je zeker zijn van een plek aan boord van de pakjesboot? Kijk hieronder voor de dagen en tijden en reserveer via de oranje buttons.

Je kunt op vaste tijden meevaren, of de hele boot afhuren voor een eigen Sinterklaasfeest!

Veerdienst Amsterdam vertrek dagen en tijden

  • Zaterdag vertrek ochtend 11.30
  • Zondag vertrek ochtend 11.30 & vertrek middag 13.45
  • Zaterdag vertrek ochtend 11.30
  • Zondag vertrek ochtend 11.30 & vertrek middag 13.45

Veerdienst Almere vertrek dagen en tijden

  • Zaterdag vertrek 13.45
  • Zaterdag vertrek 13.45

Prijzen:

Voor de Pakjesboot hebben wij de prijs verhoogd met een toeslag. Deze bestaat uit; een kleine vergoeding voor de vrijwilligers en versiering en snoepgoed aan boord plus een toeslag van € 3,- van het Muiderslot. De totale toeslag van 3 euro is reeds in de totaalprijs verwerkt zodat u de toeslag niet nog eens apart bij het Muiderslot hoeft te voldoen.

Pakjesboot huren

De pakjesboot privé huren voor uw school, vereniging, of organisatie kan ook. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, beschikbaarheid en de kosten.