Stadspas Actie 2018

LET OP: Maak alleen een reservering als u zeker weet dat u kunt komen!

Kinderen varen met de stadspas mee naar fort eiland pampus of kasteel muiderslot

28 april – 13 mei – “Stadspas KIND”

Bootretour en entree tot Pampus of Muiderslot zijn gratis voor alle kinderen met een stadspas en een begeleider. Reserveren kan onderaan deze pagina.

15 mei – 10 juni – “Stadspas GROEN”

Bootretour en entree tot Pampus of Muiderslot zijn gratis voor alle Amsterdammers met een stadspas met een groene stip. Reserveren kan onderaan deze pagina.

 

hoe werkt het?

Meevaren kan van dinsdag t/m zondag om 11.00 uur.  Om 15.15 uur zijn we terug in de haven.

 Zowel de bootretour als toegang tot Pampus óf Muiderslot is gratis.

Op 10 mei (Hemelvaart), 19 & 20 mei (Pinksterweekend) en 10 juni, is er een extra afvaart om 13.30 uur (terug om 17.45 uur).

Op Pampus en in het Muiderslot zijn gratis rondleidingen en speurtochten. Het is niet mogelijk om beide locaties op dezelfde dag te bezoeken. U kunt tijdens het varen kiezen waar u uitstapt, bij Pampus, of bij het Muiderslot.

Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar per dag. Reserveer uw kaartje online, om zeker te zijn van een plek aan boord. Vul tijdens het reserveren bij de opmerkingen alle stadspasnummers in.

 U krijgt na ongeveer 10 minuten een bevestiging van uw reservering per e-mail. U hoeft deze bevestiging niet te printen, aan boord hebben wij voldoende aan uw naam en stadspas.

LET OP: We kunnen niet wachten op laatkomers, zorg dat u een half uur vóór vertrek aanwezig bent om in te checken.

 U moet uw Stadspas meenemen (geen foto van de pas), alleen met een geldige Stadspas kunt u mee aan boord.

Kunt u onverwachts niet komen, of komt u met minder personen? Dan moet u dit minimaal 24 uur van tevoren te annuleren, door het contactformulier op deze website in te vullen. Bij afwezigheid zonder bericht, brengen wij kosten in rekening.

 

Reserveren

KINDERACTIE

28 april t/m 13 mei

GROENE STIP

15 mei t/m 10 juni