Boot van Almere naar Pampus

We staan voor het nieuwe vaarseizoen. We hopen op zaterdag 3 april 2021 weer van start te kunnen gaan. Omdat de startdatum nog niet duidelijk is staat de kaart verkoop nog niet open. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en like onze Facebook pagina!

 

elke zaterdag vertrek naar Pampus

Tijdens het veerdienst seizoen varen we elke zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus of het Muiderslot. Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

data 2021 & tijden 

Van 3 april t/m 23 oktober vaart de veerdienst elke zaterdag vertrektijd om 13.15 uur.  Het bezoek aan Pampus ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur. Om  ongeveer 17.15 ben je weer terug. 

prijzen

Een compleet prijsoverzicht staat hier

meer informatie 

Informatie over Parkeren, Kinderfeestjes en fietsen vind je onderaan deze pagina. 

reserveren

 

Vertreklocatie

Marina Muiderzand
Marinaweg 26, Almere

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Gasten van de veerdienst mogen voor het tarief van € 2,50 per auto op het terrein van Marina Muiderzand parkeren. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken dan kun je tijdens het boeken van de veerdienst kiezen voor “Parkeren Marina Muiderzand € 2,50” en het aantal auto’s aangeven. Bij informatie noteer je het kenteken. Het kenteken geven wij aan de haven door. De slagboom zal dan bij aankomst en vertrek automatisch bij het lezen van het kenteken open gaan. Het adres voor uw navigatiesysteem is Marinaweg 26, 1361 AC  Almere.

 In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kun je contact opnemen met de haven: 036-5369151

Fietsen

Wanneer je naar Muiderslot gaat, kun je je fiets meenemen aan boord. Het tarief voor het meenemen van een fiets is € 3,50 per fiets. Wel dien je vooraf een plekje voor je fiets te reserveren.

Kinderfeestjes

Speciaal voor avonturiers: vier je verjaardag met een boottocht naar Pampus! Aan boord kun je je (zelf meegebrachte) taart eten en cadeautjes uitpakken. Op het forteiland zijn volop activiteiten voor kinderen.

Reserveren voor een kinderfeestje kan via de reserveringspagina van de Veerdienst. Als je per mail of telefonisch je komst aankondigt, zorgen wij dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

Activiteiten Pampus • Activiteiten in het Muiderslot

 Schoolreisje vanuit Almere naar het Muiderslot of Pampus

Scholen zijn van harte welkom op de Veerdienst en kunnen subsidie krijgen van Collage. Meevaren met de reguliere Veerdienst is een mogelijkheid, scholen kunnen op afspraak ook om 9.00 uur varen. Hiervoor geldt een minimum van 50 personen. Op maandag kan alleen het Muiderslot worden bezocht. Dit kan het gehele seizoen. Scholen kunnen op de heenreis een educatief programma aan boord doorlopen, ter voorbereiding op het bezoek aan het museum. Alle informatie over een schoolreisje aan boord vind je hier.

 

Vragen? stel ze hieronder

    Naam *:

    E-mailadres *:

    Telefoonnummer:

    Opmerking, vraag of wens *: