Boot van Almere naar Pampus

Het gewone veerdienst seizoen van 2021 is afgelopen. We willen iedereen die met ons is meegevaren bedanken. 

Op zaterdag 20 & 27 november kun je meevaren met de Pakjesboot naar het Kasteel van Sinterklaas 
Reserveer via de button Pakjesboot Almere

Vanaf april 2022 kun je weer elke zaterdag met ons meevaren  vanaf Marina Muiderzand naar het verrassende Forteiland Pampus. Je uitje begint al aan boord van één van onze historische boten die volledig zijn uitgerust met verwarming, bar, toiletten, en voor iedereen zitplaatsen binnen mocht het wat minder weer zijn. 

Almere naar Pampus

boot Almere Pampus

Van juni t/m 23 oktober vaart de veerdienst elke zaterdag vertrektijd om 13.15 uur. Het bezoek aan Pampus duurt ruim 2,5 uur met bootreis ruim 4 uur. Om ongeveer 17.15 ben je weer terug in de haven van Muiderzand

Pampus

boot Almere Pampus activiteiten fort

Beleef een leuke tijd op Pampus. ontdek het fort via een rondleiding of verschillende activiteiten via de belevingsroute en maak een virtuele ballonvaart. De black-light speurtocht voor kids is een echt aanrader.

Route

De Almeerse Marina Muiderzand ligt vlak bij de A6, en beschikt over een groot parkeerterrein. Bij uw reservering kunt u ook voor de auto reserveren, en automatisch toegang tot het terrein regelen.

Contact

Heeft u specifieke vragen over mogelijkheden en/of reserveren? Via de button komt u op onze contact pagina.

Het afvaartadres is: Marinaweg 26, 1361 AA Almere

Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en like onze Facebook pagina!

elke zaterdag vertrek naar Pampus

Tijdens het veerdienst seizoen varen we elke zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus. Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

data 2021 & tijden 

Van juni t/m 23 oktober vaart de veerdienst elke zaterdag vertrektijd om 13.15 uur.  Het bezoek aan Pampus ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur. Om  ongeveer 17.15 ben je weer terug. 

prijzen

Een compleet prijsoverzicht staat hier

reserveren

Vertreklocatie

Marina Muiderzand
Marinaweg 26, Almere

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Gasten van de veerdienst mogen voor het tarief van € 2,50 per auto op het terrein van Marina Muiderzand parkeren. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken dan kun je tijdens het boeken van de veerdienst kiezen voor “Parkeren Marina Muiderzand € 2,50” en het aantal auto’s aangeven. Bij informatie noteer je het kenteken. Het kenteken geven wij aan de haven door. De slagboom zal dan bij aankomst en vertrek automatisch bij het lezen van het kenteken open gaan. Het adres voor uw navigatiesysteem is Marinaweg 26, 1361 AC  Almere.

 In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kun je contact opnemen met de haven: 036-5369151