Boot van Almere naar Forteiland Pampus

Veerdienst Almere vaart iedere zaterdag t/m 2 september 2023
Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en volg ons via Facebook of Instagram

Je kunt weer elke zaterdag met ons meevaren om 13.15 vanaf Marina Muiderzand naar het verrassende Forteiland Pampus! Het bezoek aan Pampus duurt ruim 2,5 uur. (Met bootreis ruim 4 uur) Rond 17.00 ben je weer terug. Je uitje begint al aan boord van één van onze historische boten die volledig zijn uitgerust met verwarming, bar, toiletten en voor iedereen zitplaatsen binnen mocht het wat minder mooi weer zijn. 

Groepsuitje

boot Almere Pampus

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen.

Pampus

boot Almere Pampus activiteiten fort

Beleef Pampus dmv de verschillende activiteiten langs de belevingsroute of ontdek het fort onder leiding van een privé gids. Voor kinderen is de black-light speurtocht een aanrader. Nieuw, de virtuele ballonvaart!

Route en parkeren

De Almeerse Marina Muiderzand ligt vlak bij de A6, en beschikt over een groot parkeerterrein. Bij uw reservering kunt u ook voor de auto reserveren, u krijgt dan automatisch toegang tot het terrein.

Contact

Heeft u specifieke vragen over mogelijkheden en/of reserveren? Via de button komt u op onze contact pagina

Het afvaartadres is: Marinaweg 26, 1361 AA Almere.

Marina Muiderzand

Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.