Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot

Je kunt weer elke zaterdag met ons meevaren vanaf Marina Muiderzand naar het verrassende Forteiland Pampus!! Je uitje begint al aan boord van één van onze historische boten die volledig zijn uitgerust met verwarming, bar, toiletten en voor iedereen zitplaatsen binnen mocht het wat minder mooi weer zijn. 

Let op welk kaartje u selecteert! De kaartjes Pampus – Volwassen en Pampus – Kind geven recht op de boot inclusief toegang tot Pampus/Muiderslot. Boekt u een (goedkoper) kaartje voor de bootretour dan heeft u nog niet betaald voor de toegang tot Pampus/Muiderslot, maar u heeft dan bijvoorbeeld toegang met uw Museumkaart of Vriendenloterijkaart.

U kan tegen betaling parkeren op het terrein van de Marina Muiderzand, meer informatie staat onderaan deze pagina.

Om iedereen maximaal van het bezoek te kunnen laten genieten, vertrekken we op tijd. De check-in sluit een kwartier voor afvaart.

Let op! Ridderweekend op het Muiderslot zaterdag 22 oktober.
Vaar met onze historische boot mee naar de Ridders op het Kasteel!

van wegen het evenement Ridderweekend is er een toeslag van 2,50 euro per persoon op de reguliere entreeprijzen. Deze toeslag zit inbegrepen in uw reservering bij Veerdienst Amsterdam ons zodat u de toeslag niet bij het Muiderslot hoeft te betalen. 

Almere naar Pampus

boot Almere Pampus

Van begin april tot eind oktober vaart de veerdienst iedere zaterdag, vertrektijd 13.15 uur. Het bezoek aan Pampus of het Muiderslot duurt 2,5 uur. (Met bootreis ruim 4 uur) Rond 17.45 ben je weer terug in de haven van Muiderzand.

Pampus

boot Almere Pampus activiteiten fort

Beleef Pampus dmv de verschillende activiteiten langs de belevingsroute of ontdek het fort onder leiding van een privé gids. Voor kinderen is de black-light speurtocht een aanrader. Nieuw, de virtuele ballonvaart!

Route

De Almeerse Marina Muiderzand ligt vlak bij de A6, en beschikt over een groot parkeerterrein. Bij uw reservering kunt u ook voor de auto reserveren, u krijgt dan automatisch toegang tot het terrein.

Contact

Heeft u specifieke vragen over mogelijkheden en/of reserveren? Via de button komt u op onze contact pagina

Het afvaartadres is: Marinaweg 26, 1361 AA Almere.

Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en like onze Facebook pagina!

Iedere zaterdag vertrek naar Pampus

Tijdens het veerdienst seizoen varen we iedere zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus. Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

data 2022 & tijden 

Van april t/m oktober vaart de veerdienst elke zaterdag vertrektijd om 13.15 uur.  Het bezoek aan Pampus duurt ruim 2,5 uur. (Met bootreis ruim 4 uur) Rond 17.15 ben je weer terug. 

prijzen

Een compleet prijsoverzicht staat hier

Vertreklocatie

Marina Muiderzand
Marinaweg 26, Almere

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Gasten van de veerdienst mogen voor het tarief van ca € 3,50 per auto op het terrein van Marina Muiderzand parkeren. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken dan kun je tijdens het boeken van de veerdienst kiezen voor “Parkeren Marina Muiderzand” en het aantal auto’s aangeven. Bij informatie noteer je het kenteken. Het kenteken geven wij aan de haven door. De slagboom zal dan bij aankomst en vertrek automatisch bij het lezen van het kenteken open gaan. Het adres voor uw navigatiesysteem is Marinaweg 26, 1361 AC  Almere.

 In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kun je contact opnemen met de haven: 036-5369151