Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot

Tijdens schoolvakanties varen wij ook vanuit Almere Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot! Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

 

data 2018

 

Puur Pampus

zo 8 juli

Zomervakantie
(woensdag tot en met zaterdag)

25, 26, 27, 28 juli
1, 2, 3, 4 augustus
8, 9, 10, 11 augustus
15, 16, 17, 18 augustus
22, 23, 24, 25 augustus

Herfstvakantie

wo 24 & za 27 oktober

 

Tijden

Het bezoek aan 1 van beide locaties duurt ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur. We vertrekken om 13.15 vanuit Marina Muiderzand, om ongeveer 17:45 bent u weer terug.

Groepen vanaf 50 personen kunnen kiezen voor een afvaart om 9.00 uur, om 13.15 uur bent u dan weer in de haven.

 

prijzen

Een compleet prijsoverzicht staat hier

 

reserveren

 

Vertreklocatie

Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4, Almere

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Munten voor het uitrijden van de haven zijn te krijgen op het schip of bij de receptie van de haven (parkeren op het haventerrein is gratis). Het adres voor uw navigatiesysteem is IJmeerdijk 4, Almere. In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kunt u contact opnemen met de haven:  036-5369151

 

Fietsen

U kunt uw fiets meenemen aan boord. Het meenemen van fietsen is gratis. Wel dient u vooraf een plekje voor uw fiets te reserveren.

 

kinderfeestjes

Speciaal voor avonturiers: vier je verjaardag met een boottocht naar Pampus of Muiderslot! Aan boord kun je je (zelf meegebrachte) taart eten en cadeautjes uitpakken. In het kasteel en op het forteiland zijn volop activiteiten voor kinderen.

Reserveren voor een kinderfeestje kan via de reserveringspagina van de Veerdienst. De limonade kan aan boord contant worden afgerekend. Als je per mail of telefonisch je komst aankondigt, zorgen wij dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

Activiteiten Pampus • Activiteiten in het Muiderslot

 

 Schoolreisje vanuit Almere naar het Muiderslot of Pampus

Scholen zijn van harte welkom op de Veerdienst en kunnen subsidie krijgen van Collage. Meevaren met de reguliere Veerdienst is een mogelijkheid, scholen kunnen op afspraak ook om 9.00 uur varen. Hiervoor geldt een minimum van 50 personen. Op maandag kan alleen het Muiderslot worden bezocht. Dit kan het gehele seizoen: april t/m oktober. Scholen kunnen op de heenreis een educatief programma aan boord doorlopen, ter voorbereiding op het bezoek aan het museum. Alle informatie over een schoolreisje aan boord vindt u hier.

 

vragen? stel ze hieronder

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Opmerkingen, vragen of wensen*: