Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot

Gezien de bijzondere omstandigheden waar wij ons met z’n allen in bevinden vinden wij het lastig te voorspellen wanneer we weer van start kunnen gaan met de veerdienst. De kaartverkoop voor de maanden april t/m juni is voorlopig opgeschort. Als we weer mogen uitwaaien met z’n allen laten we het natuurlijk weten via onze website en social media. Voor nu: pas goed op elkaar, en we hopen jullie allemaal weer snel te mogen zien! 

Tijdens het veerdienst seizoen varen we elke zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot! Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

data 2020 & tijden 

We varen dit seizoen elke zaterdag van 4 juli t/m 17 oktober.  Elke zaterdag is er een middag afvaart, vertrek om 13.15 uur om ongeveer 17.45 ben je weer terug. Het bezoek aan één van beide locaties duurt ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur.

prijzen

Een compleet prijsoverzicht staat hier

meer informatie 

Informatie over Parkeren, Kinderfeestjes en fietsen vind je onderaan deze pagina. 

reserveren

Vertreklocatie

Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4, Almere

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Klanten van de veerdienst mogen voor het tarief van € 2,50 per auto op het terrein van Marina Muiderzand parkeren. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken dan kun je tijdens het boeken van de veerdienst kiezen voor “Parkeren Marina Muiderzand € 2,50” en het aantal auto’s aangeven. Bij informatie noteer je het kenteken. Het kenteken geven wij aan de haven door. De slagboom zal dan bij aankomst en vertrek automatisch bij het lezen van het kenteken open gaan.

Het adres voor uw navigatiesysteem is IJmeerdijk 4, Almere. In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kun je contact opnemen met de haven: 036-5369151

Fietsen

Wanneer je naar Muiderslot gaat, kun je je fiets meenemen aan boord. Het tarief voor het meenemen van een fiets is € 3,50 per fiets. Wel dien je vooraf een plekje voor je fiets te reserveren.

Kinderfeestjes

Speciaal voor avonturiers: vier je verjaardag met een boottocht naar Pampus of Muiderslot! Aan boord kun je je (zelf meegebrachte) taart eten en cadeautjes uitpakken. In het kasteel en op het forteiland zijn volop activiteiten voor kinderen.

Reserveren voor een kinderfeestje kan via de reserveringspagina van de Veerdienst. Als je per mail of telefonisch je komst aankondigt, zorgen wij dat er een tafel voor jullie klaarstaat.

Activiteiten Pampus • Activiteiten in het Muiderslot

 Schoolreisje vanuit Almere naar het Muiderslot of Pampus

Scholen zijn van harte welkom op de Veerdienst en kunnen subsidie krijgen van Collage. Meevaren met de reguliere Veerdienst is een mogelijkheid, scholen kunnen op afspraak ook om 9.00 uur varen. Hiervoor geldt een minimum van 50 personen. Op maandag kan alleen het Muiderslot worden bezocht. Dit kan het gehele seizoen. Scholen kunnen op de heenreis een educatief programma aan boord doorlopen, ter voorbereiding op het bezoek aan het museum. Alle informatie over een schoolreisje aan boord vind je hier.

 

Vragen? stel ze hieronder

Naam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Opmerking, vraag of wens *: