Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Almere Veerdienst naar Pampus en Muiderslot

26/07/2017 - 19/08/2017

veerdienst almere vaart vanuit marina muiderzand, jachthaven, strand, watersport, restaurant, beachfun. Vaar mee in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie
Ontdek deze zomervakantie de schatten voor de kust van Almere: het legendarische forteiland Pampus en het Middeleeuwse kasteel Muiderslot! Onze klassieke boten maken het een waar avontuur over de baren van de voormalige Zuiderzee. Beide locaties bieden gratis rondleidingen, een café met lunchmogelijkheden en volop activiteiten voor kinderen.

Fiets meenemen kan gratis, mits dit vooraf aangegeven is bij de boeking. Je kunt dan vanuit Muiden een mooie tocht maken door de Gooi- en Vechtstreek en/of terugfietsen naar Almere. Ideeën voor routes vind je op de website van de VVV Gooi- en Vechtstreek.

Kinderfeestje vieren? Wij zorgen voor limonade en jullie mogen je eigen taart meenemen en de tijd onderweg gebruiken om cadeautjes uit te pakken. Op Pampus en in het Muiderslot zijn spannende speurtochten!

Meevaren met een grote groep kan ook. Op verzoek verzorgen we onderweg koffie, taart, lunch, of een borrel, bel ons voor de mogelijkheden: 020-4278888

Meer informatie over de vertreklocatie, data en vaartijden lees je hier

Reserveren doe je hier

Welkom aan boord!

Gegevens

Begin:
26/07/2017
Einde:
19/08/2017
Evenement Tags:
Website:
https://www.veerdienstamsterdam.nl/almere/

Organisator

Telefoon:
0204278888
E-mail:
info@veerdienstamsterdam.nl

Locatie

Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
Almere, 1361 AA Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0204278888
Website:
https://www.veerdienstamsterdam.nl/almere/