Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het leukste uitje in de mei vakantie

19 april - 5 mei

mei vakantie Pampus Muiderslot veerdienst Amsterdam

Vaar je met de mei vakantie mee naar Pampus of het Muiderslot?

Tijdens de mei vakantie zijn er op het Kasteel Muiderslot en het Forteiland Pampus tal van leuke activiteiten te doen. Het leukste uitje in de mei vakantie.

 

Muiderslot 

roofvogels van dichtbij

Bezoek bij aankomst op het bastion van het Muiderslot de valkenier en bekijk de  roofvogels van dichtbij. Kom meer te weten over de  valkenjacht in de Middeleeuwen, de tijd van Graaf Floris V.

 

Bijzondere Tuinen

Ook nu leveren de  tuinen, aangelegd in de 17e eeuw, elk jaar een succesvolle oogst. Deze bijzondere tuinen worden dagelijks verzorgd door vrijwilligers. Zij vertellen je graag de geheimen en leuke weetjes. Voor jong en oud zijn er in de tuinen regelmatig leuke doe activiteiten en workshops te doen.

 

junior gidsen, sprookjes en knutselen in het kasteel

  • In de tweede week van de meivakantie ( 28 april tot en met 5 mei) geven de juniorgidsen met hun eigen samengestelde verhaal avontuurlijke rondleidingen door het kasteel.
  • Op 28 april worden er Riddersprookjes voorgelezen in de slotkapel (gratis/ inloop)
  • Op zaterdag 4 mei kunnen kinderen een bloemvaasschilderij maken, dat wil je niet missen      (€ 2,50 pp / inloop)

 

Pampus 

Vliegen in een luchtballon

Stap in de splinternieuwe luchtballon-attractie van Pampus  en vlieg over Het Geheime Wapen van Amsterdam. Deze attractie start vanaf zaterdag 20 april.

 

Piratenweek op het eiland

  • In de tweede week van de meivakantie ( zondag 28 april en dinsdag 30 april t/m zondag 5 mei) mogen jong en oud verkleed naar het eiland komen en zich gratis laten schminken tot een stoere piraat.
  • Er zijn spannende speurtochten te doen en echt avontuur voor iedereen.

 

Vaar je mee?

Vanuit Amsterdam IJburg vertrekken we elke dinsdag t/m zondag om 11.00 uur (check-in 10:45) (Koningsdag gesloten) Reserveer je tickets voor de mei vakantie via deze pagina.

Op zaterdag 20 april en 4 zaterdag 4 mei (Koningsdag gesloten) vaart de veerdienst ook vanuit Almere! We vertrekken vanuit Marina Muiderzand om 13.00.  Om mee te varen vanuit Almere, klik hier.

 

Gegevens

Begin:
19 april
Einde:
5 mei
Evenement Categorieën:
,