Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paasdagen naar Pampus en Muiderslot

21/04/2019 - 22/04/2019

pasen kapitein met eieren varen naar Pampus en Muiderslot Veerdienst Amsterdam

Vaar tijdens de paasdagen mee naar naar Pampus en Muiderslot

De paasdagen komen eraan, vaar daarom tijdens deze feestelijke dagen met onze veerdienst Amsterdam mee op zondag 21 en maandag 22 april naar Pampus of het Muiderslot! Een goede reden om samen te genieten van een dagje uit.

 

paasstemming met Veerdienst Amsterdam

Met één van onze bijzondere boten kom je tijdens de paasdagen alvast in de stemming. De overtocht naar Pampus duurt zo’n 40 minuten en naar Muiderslot totaal een ongeveer een uur.  Laat je varen en geniet van het uitzicht, met goed weer is het mogelijk om heerlijk buiten te zitten.

 

Pasen op Pampus

Tijdens de paasdagen is het ook Pasen op Pampus.!  De nieuwe attractie van Pampus opent in het paasweekend! Je kunt als eerste in de splinternieuwe luchtballon gaan ‘vliegen’ over Het Geheime Wapen van Amsterdam! Verken het fort  en maak gebruik van de Pampus Xperience een interactieve tentoonstelling. Bekijk ook  de vernieuwde en uitgebreide foto-expo ‘Forten van Boven’ . Tijdens deze dagen kunnen kinderen eieren zoeken en  zijn er leuke activiteiten te doen in het fort. Reserveren voor een Paasbrunch is mogelijk via Pampus.

 

Pasen op Muiderslot

Muiderslot heeft het voorjaar in hun bol en de lente in het kasteel gehaald! Er is speciale aandacht voor de tulp in de Gouden eeuw. Tijdens deze paasdagen zijn bijzondere tulpen in het kasteel te bewonderen.  De valkenier geeft extra demonstraties met zijn roofvogels. Kinderen kunnen met de valkenier uilenballen uitpluizen en uilenmaskers knutselen en kleuren kortom veel te zien en te doen voor iedereen.

 

Vaar informatie
  • Paasdagen zondag 21 en maandag 22 april
  • vertrek Amsterdam IJburg 11:00 (check-in 10:45)
  • Terug in de haven van IJburg 15:15
  • We zijn ruim vier uur onderweg waarvan je tweeënhalf uur in het Muiderslot of op Pampus doorbrengt
  • Actie Kids Museumjaarkaart  tijdens de maand april VAREN  kinderen ( 0 tot 12 jaar) op vertoon van hun Museumjaar GRATIS mee naar Pampus. Dus ook tijdens de paasdagen!

Reserveer via de button alvast je plekje aan boord!         AMSTERDAM

 

 

 

Gegevens

Begin:
21/04/2019
Einde:
22/04/2019