Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Piratenweek op Pampus

28/04/2018 - 08/05/2018

vaar tijdens de piratenweek in de meivakantie mee van amsterdam ijburg naar pampus

Piratenweek – in de meivakantie wemelt het op Pampus van de bandana’s, zwaarden, houten benen en ooglapjes! Zeerovers nemen het hele eiland over.

Niet alleen kleine piraten zijn welkom. Ook grote, want er doen steeds meer papa’s en mama’s mee als piraat. Super leuk! Wie al verkleed naar het eiland vaart, krijgt van Pampus een piratencadeautje. In je gewone outfit ben je natuurlijk net zo welkom. Er is toch wel genoeg schmink en verkleedkleding!

Kleine landrotten worden op het onbewoonde eiland Pampus omgetoverd tot dappere piraten! Jong en oud mag zich laten schminken en op de foto gaan in stoere piratenkostuums. Knutselen, speurtocht volgen, je laten voorlezen of rondleiden door de als piraat verkleedde kinderboekenschrijver Roel de Jong (zie foto rechtsboven), of lekker ravotten en spelen… Alles kan, zolang het maar op zijn piraats gaat! Arrr!

Van al die piraterij zijn de Pampus-gidsen trouwens niet onder de indruk. Geen bandiet houdt ze van hun missie iedereen de geheimen van het fort te onthullen. Dus ook voor niet-piraten staat Pampus in de meivakantie garant voor een fijne dag uit! En wie weet is de geur van vers gebakken poffertjes ook voor hen onweerstaanbaar en staan ze na de rondleiding zij aan zij in het Piratenhol met Kapitein Haak of Jack Sparrow te smullen van echte piratenpoffers! Alle piratenactiviteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Gegevens

Begin:
28/04/2018
Einde:
08/05/2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,