Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Proef Pampus – Food Festival

15/07/2017 - 16/07/2017

€21
Proef Pampus Food Festival 2017

LET OP: De boten voor PROEF vertrekken aan de IJ-zijde van de sluis, dus níet in de haven. Dit is 5 minuten lopen vanaf de vertrekplaats van de gebruikelijke veerdienst naar Pampus en Muiderslot.

Proef Pampus! Het forteiland voor de kust van Amsterdam vormt het geweldige decor voor een nieuw, tweedaags foodfestival, in het derde weekend van juli. Het hele eiland in een Parade-achtige sfeer. Overal, ook in het fort, komen verrassende bierbrouwers, food stands, workshops, marktkraampjes, schminkers, bandjes en muzikanten, circus- en theaterartiesten, kunstenaars en ander gespuis.

Alles local en food & drinks zijn natuurlijk zoveel mogelijk duurzaam en biologisch!

Proef Pampus wordt georganiseerd door Pampus zelf. Voor alle vragen over het festival, kaartverkoop en de boot van IJburg naar het eiland, kun je terecht bij Pampus zelf:

Website Proef Pampus

 0294 -262 679 

 

Virtueel voorproefje!
Ok, doe even je ogen dicht en picture yourself op een paradijselijk eiland….
De zon brandt aangenaam op je huid en je hoort fijne muziek en blije gezelligheid. Je voelt je heerlijk. Je snuift de geuren op die om je heen kringelen. Van fris tot bloemig en van fruity tot spicy… Loop nu je neus achterna en ontdek waar al dat heerlijks vandaan komt. Zie je ze staan? Al die stands met lekkers? Van zoete suikerspinnen tot verse oesters, van stoere burgers tot vlierbessensap van het eiland… En er is bier! Veel bier, want overal vind je
lokale bierbrouwers die je glas graag vullen en je alles kunnen vertellen over hun speciaalbier.

Goed, ogen mogen weer open…
En? Smaakt dit voorproefje naar meer? Tickets boek je hier! Weet je zeker dat je straks de boot niet mist 🙂

Proef Pampus wordt georganiseerd door Pampus zelf. Voor alle vragen over het festival, kaartverkoop en de boot van IJburg naar het eiland, kun je terecht bij Pampus zelf:

Website Proef Pampus

 0294 -262 679 

Gegevens

Begin:
15/07/2017
Einde:
16/07/2017
Kosten:
€21
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.pampus.nl/proef/