Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ridders van de IJssel weekend bij het Muiderslot

19/10/2019 - 21/10/2019

Vaar je het eerste weekend van de herfstvakantie mee naar het Muiderslot?

Tijdens het weekend van 19 & 20 oktober logeren de Ridders van de IJssel op het Muiderslot.

Muiderslot 

Ridders van de ijssel

Dit hele weekend is er veel te zien en vooral ook veel te doen op het Muiderslot! Beleef de middeleeuwen en maak kennis met echte ridders. Bewonder hun wapens en neem een kijkje bij  een spannend gevecht. Er wordt zowel binnen als buiten het kasteel middeleeuwse muziek gemaakt, er wordt gekookt en geproefd en veel meer.

Veerdienst Amsterdam neemt je mee naar het middeleeuwse kasteel Muiderslot in Muiden. We meren direct bij de steiger van het kasteel aan. Een bezoek aan het kasteel duur 2,5 uur, met boottocht duurt het 4 uur en een kwartier. Wil je zeker zijn van een plek aan boord, boek dan ruim op tijd.

Vaar je mee?

vanaf: Amsterdam IJBURG

Vanuit Amsterdam IJburg vertrekken we om 11.00 uur (check-in 10:45) Reserveer tickets voor de Ridders van de IJssel via het daarvoor bestemde 2e reserveringsblok. Klik om te reserveren op  deze pagina.

vanaf: Almere

Op zaterdag 19 oktober  vaart de veerdienst ook vanuit Almere! We vertrekken vanuit Marina Muiderzand om 13.00.  Reserveer tickets voor de Ridders van de IJssel via het daarvoor bestemde 2e reserveringsblok. Om mee te varen vanuit Almere, klik hier.

 

Let op: Tijdens dit evenement hanteert het Muiderslot een toeslag van €2,50 per persoon op de reguliere entreeprijzen. Deze toeslag zit inbegrepen in uw reservering bij ons zodat u de toeslag niet apart bij het Muiderslot hoeft te betalen. De toeslag dragen wij vervolgens af aan het Muiderslot.

 

Gegevens

Begin:
19/10/2019
Einde:
21/10/2019
Evenement Categorie: