Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterlicht Almere

9 maart @ 18:00 - 23:15

€67,50
Winterlicht het winterrestaurant op pampus

Op zaterdag 9 maart is er een speciale Winterlicht-afvaart vanuit Almere!

Het winterrestaurant op Pampus: Winterlicht. Verwacht een knus paviljoen waar de kaarsen branden en je tafel mooi gedekt is. Geniet van verrassende seizoensgerechten die met liefde en de mooiste ingrediënten bereid zijn. En verheug je op een avond vol vrijheid en bijzondere ervaringen, want Winterlicht is een culinair avontuur op UNESCO Werelderfgoed met een glansrol voor het karaktervolle fort.

We vertrekken om 18.00 uur vanaf Marina Muiderzand. Na een warm welkom door de bemanning is de bar geopend voor een goed glas wijn of Pampus biertje. Het fort is sfeervol verlicht en de eerste gang van het diner geniet je op een plek in het fort die je zelf uitzoekt. Het diner vervolgt zich in het paviljoen waar je tafel gedekt is en de houtkachel aanstaat. Voor Winterlicht wordt gekookt – precies zoals vroeger ook op Pampus gedaan werd – met producten van binnen de Stelling van Amsterdam: klein geproduceerd, met oog voor kwaliteit en zo duurzaam mogelijk.

Het kampvuur brandt de hele avond; voel je vrij om op eigen gelegenheid het eiland te verkennen of een fijn plekje bij het vuur op te zoeken. Geniet van het zorgeloze eilandgevoel dat je helemaal los maakt van de waan van de dag.

 

Tickets

Tickets voor Winterlicht zijn alleen te koop op de website van Pampus. Naast de boottocht, de culinaire rondgang door het fort, het hoofdgerecht en het dessert is in de arrangementsprijs ook een bijdrage inbegrepen die bestemd is voor het behoud van het historisch erfgoed.

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
18:00 - 23:15
Kosten:
€67,50
Evenement Categorie:

Locatie

Forteiland Pampus
Netherlands