Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterlicht

21 februari @ 18:00 - 28 maart @ 23:00

€72,50
Historische Klipper naar Winterlicht culinair restaurant op Pampus eiland

Helaas is Pampus genoodzaakt, door de recente maatregelen van de overheid ten aanzien van het Corona-virus, om Winterlicht voor de komende weken af te gelasten. Pampus gaat zorgen dat reserveringen omgeboekt kunnen worden naar later in het jaar.

Winterlicht 2020

Vanaf  vrijdag 21 februari  tot en met  28 maart vaar je op vrijdag en zaterdag weer mee vanuit Amsterdam IJburg naar het winterrestaurant op Pampus: Winterlicht.

Verwacht een knus paviljoen waar de kaarsen branden en je tafel mooi gedekt is. Geniet van verrassende seizoensgerechten die met liefde en de mooiste ingrediënten bereid zijn. En verheug je op een avond vol vrijheid en bijzondere ervaringen, want Winterlicht is een culinair avontuur op UNESCO Werelderfgoed met een glansrol voor het karaktervolle fort.

Het inschepen is om 18.00 uur vanaf de buitenkant van de sluis (Bert Haanstrakade 1051), en na een warm welkom door de bemanning is de bar geopend voor een goed glas wijn of Pampus biertje. Het fort is sfeervol verlicht en de eerste gang van het diner geniet je op een plek in het fort die je zelf uitzoekt. Het diner vervolgt zich in het paviljoen waar je tafel gedekt is en de houtkachel aanstaat. Voor Winterlicht wordt gekookt – precies zoals vroeger ook op Pampus gedaan werd – met producten van binnen de Stelling van Amsterdam: klein geproduceerd, met oog voor kwaliteit en zo duurzaam mogelijk.

Het kampvuur brandt de hele avond; voel je vrij om op eigen gelegenheid het eiland te verkennen of een fijn plekje bij het vuur op te zoeken. Geniet van het zorgeloze eilandgevoel dat je helemaal los maakt van de waan van de dag.

Tickets

Tickets voor Winterlicht zijn alleen te koop op de website van Pampus. Naast de boottocht, de culinaire rondgang door het fort, het hoofdgerecht en het dessert is in de arrangementsprijs ook een bijdrage inbegrepen die bestemd is voor het behoud van het historisch erfgoed.

muiden

Op vrijdag 6  en zaterdag  21 maart is de Winterlicht-Muideneditie. Reserveren kan via de website van Pampus.

muiden

Vanuit Almere Marina Muiderzand wordt alleen in november en december uitgevaren.

Gegevens

Begin:
21 februari @ 18:00
Einde:
28 maart @ 23:00
Kosten:
€72,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.pampus.nl/winterlicht

Locatie

Forteiland Pampus
Netherlands