Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerlicht – Restaurant op Pampus

20/07/2017 - 02/09/2017

zomerlicht dineren in het restaurant op pampus in de zomer

Zomerlicht is een bijzonder smakelijke beleving op een man made, historisch forteiland. Behaaglijk, culinair en exclusief! Terwijl je over het eiland en door het sfeervol verlichte fort ronddwaalt, legt chef-kok Jurre Sweers je samen met zijn team ruim 3 uur culinair in de watten. De opstelling van Zomerlicht is ongedwongen, een proeverij met kleine gerechten (biologisch, duurzaam en veel uit eigen tuin). Neem met je glas en bord plaats waar je wilt. Er zijn zitjes op het terras, dinertafels in het paviljoen, statafels in de romantische tuin en zitzakken in het gras.

De boot naar Zomerlicht vertrekt om 19:00 uur vanaf de haven van IJburg (aan de buitenkant van de sluis!) en zal hier om 23:30 uur weer terug zijn. Begin al varend de avond met een verfrissend Pampus-biertje of goed glas wijn. Meer aan op het eiland met zijn imposante fort. Je wordt er een warm welkom geheten.

Struin vervolgens langs de verschillende food-stands die over het eiland verspreid staan en stel je eigen diner samen. Kies jouw eigen plekje op het eiland uit en beleef de ware smaaksensatie van Zomerlicht.

Meer info en de mogelijkheid om te reserveren vind je op de website van Pampus.

Gegevens

Begin:
20/07/2017
Einde:
02/09/2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.pampus.nl/feesten-partijen/aanschuiven/