Algemeen reglement aan boord

Kinderen

Ouders, leerkrachten en begeleiders blijven verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen. Dit geldt ook voor eventueel door hen aangebrachte schade. Dit alles geldt te allen tijde, dus ook bij speciale evenementen.

Huisdieren

Huisdieren kunnen alleen in overleg worden meegenomen aan boord. Neem vooraf contact met ons op om te bespreken of het mogelijk is.

Rolstoelen

Helaas zijn onze boten nog niet rolstoeltoegankelijk. Wij hopen deze mogelijkheid in toekomst wel te kunnen bieden.

Fietsen

Mensen die rondom Muiden willen fietsen, kunnen een fiets meenemen aan boord. Wij hebben hiervoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een fietsplek dient vooraf te worden gereserveerd.

Eten en drinken

Picknicken (meegenomen drank en etenswaren) is niet toegestaan aan boord van de veerboot en op Forteiland Pampus. Aan boord van de boten is wel een bar aanwezig, waar u terecht kunt voor koffie, thee, fris en sterker. Kom je met een groep en wil je graag een lunch of borrelhapjes, of bijvoorbeeld afsluiten met een buffet aan boord? Wij overleggen graag met je over de mogelijkheden.

Weersomstandigheden

Als er windkracht 7 Bft, of andere extreme weersomstandigheden, voorspeld worden, houdt de schipper zich het recht voor de Veerdienst niet te laten varen. Reserveringen komen dan te vervallen. Je wordt zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte gesteld door één van onze medewerkers. Forteiland Pampus, Muiderslot en/of Veerdienst Amsterdam zijn niet aansprakelijk voor eventuele reeds gemaakte kosten. Bij annulering door de schipper worden geen kosten in rekening gebracht aan de gasten voor lopende reserveringen. De reservering kan naar een andere datum verplaatst worden.