Schepen: Elvira, Sailboa en Amber

Veerdienst Amsterdam en Almere vaart met twee grote klassieke boten. De Elvira is een Zwitserse Salonboot met ruimte voor maximaal 75 personen. Het evenementenschip de Sailboa is een oud-Hollandse rubuuste klipper, met plek voor maximaal 150 personen. De Amber is geschikt voor kleine gezelschappen tot 12 personen, voor programma’s op maat!

De boten hebben een geheel eigen uitstraling. Het is niet van te voren bekend welke boot op welke dag voor de Veerdienst wordt ingezet, de keuze wordt gemaakt op basis van beschikbaarheid.

De schepen zijn ook te huur voor uw eigen evenement, en zelfs officiëel trouwlocatie. Bruiloften, borrels, lunches en diners aan boord behoren tot de mogelijkheden. Evenals schoolreisjes en bedrijfsuitjes. Ook een transfer van A naar B is mogelijk. Amsterdam en Almere zijn de thuisbasis; we kunnen varen op de Amstel, het IJ, de Zaan, IJmeer en Vecht. We varen ook op de Randmeren voor vaartochten van of naar Huizen of Naarden.

Een uitgebreid overzicht van gelegenheden en prijzen vind je op de website van Navigo Amsterdam.

Elvira

Salonboot Elvira Rederij Navigo Veerdienst Amsterdam

Dit prachtige schip, in 1938 gebouwd voor het vervoer van gasten over de Zwitserse meren, vaart sinds 1998 rond in Nederland. Naast de Veerdienst naar Pampus en het Muiderslot zetten we de Elvira ook in voor je jubileum, huwelijk, borrel, vergadering of presentatie. Kijk voor meer informatie op Navigo Amsterdam

Sailboa

Sailboa Rederij Navigo voor feesten en partijen

De Sailboa is een robuuste motorklipper uit 1899 met zowel een groot zonnedek als een ruim dat plek biedt aan gezelschappen tot 150 personen. Heb je interesse in de Sailboa als (varende) locatie voor bijvoorbeeld een borrel, barbecue, diner, bruiloft, of vergadering? Op Navigo Amsterdam vind je meer informatie.

Amber

Bakdeksalonboot Amber is gebouwd in 1920 en de afgelopen jaren prachtig gerestaureerd. Ze biedt ruim plaats aan maximaal 12 personen en is bij uitstek geschikt voor gezinnen, kleine zakelijke meetings en andere privé uitstapjes. Op Navigo Amsterdam vind je meer informatie.