Free bus transport for schools to amsterdam tourist ferry, for a school outing to amsterdam castle muiderslot

Amsterdamse scholen met Cultuurbus naar Veerdienst

In schooljaar 2017/2018 wordt Amsterdamse basisscholen en scholen in het speciaal onderwijs de mogelijkheid geboden om éénmalig een Cultuurbus-reservering te plaatsen voor vervoer naar Veerdienst Amsterdam bij het boeken van een programma bij Het Muiderslot.

Het Muiderslot biedt een uitgebreid scholenprogramma, waarmee kinderen het 700 jaar oude kasteel kunnen ontdekken. Op onze pagina voor scholen vind je uitgebreide informatie.

Heb je vragen, of wil je graag een reservering plaatsen? Bel of mail:

020-4278888

Contactformulier

vaar mee met de pakjesboot naar het winterverblijf van sint en zijn pieten op het Muiderslot. Vanaf Amsterdam IJburg naar Sinterklaas.

Sinterklaas, met de pakjesboot naar het winterblijf Muiderslot

Terwijl de zomerzon nog volop scheen, kregen wij al de eerste vragen over de pakjesboot. Want ja zoals elk jaar varen we naar zijn winterverblijf, het Muiderslot. De intocht op IJburg is op zaterdag 25 november. Op zondag 26 november varen we om 11.00 uur en om 13.30 uur met een boot vol blije kinderen de Sint tegemoet. Wie er bij wilt zijn kan al reserveren via deze link naar het evenement. Wacht niet te lang, want we verwachten grote drukte.