Amsterdamse scholen weer met de Cultuurbus naar Veerdienst

Amsterdamse basisscholen opgelet! Na het succes van afgelopen schooljaar gaan we volgend schooljaar 2018/2019 weer door met de Cultuurbus-actie.
Amsterdamse basisscholen en scholen in het speciaal onderwijs wordt de mogelijkheid geboden om éénmalig een Cultuurbus-reservering te plaatsen voor vervoer naar Veerdienst Amsterdam bij het boeken van een programma bij Het Muiderslot.

Het Muiderslot biedt een uitgebreid scholenprogramma, waarmee kinderen het 700 jaar oude kasteel kunnen ontdekken. Op onze pagina voor scholen vind je uitgebreide informatie.

kasteeltuin van muiderslot is leuk voor kinderen en volwassenen, vaar mee met de stadspas

Stadspas actie tijdens de zomervakantie

De stadspasactie komt er weer aan! Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen met een Stadspas met groene stip gratis naar het Muiderslot met de Veerdienst! Op de kaart kan ook een begeleider gratis mee. De actie duurt van 21 juli 2018 t/m 2 september 2018.

Boeken

Reserveren voor deze actie kan via deze pagina.

Stadspas groene stip

Veerdienst Amsterdam doet mee met het Erfgoedfestival!

Van 31 mei tot 9 september 2018 vindt in de Gooi en Vechtstreek het eerste Erfgoedfestival plaats. U kunt kennis maken met de Gooise groenverhalen via tentoonstellingen, wandel- en fietsroutes, lezingen en publieksactiviteiten.

Zo vindt op Pampus op 7 en 8 juli het duurzame festival Puur Pampus plaats. Twee dagen lang staat alles op het eiland in het teken van groener denken en groener doen, met een programma boordevol speciale activiteiten.

Bezoekers van het Erfgoedfestival kunnen met een speciaal Festival Paspoort sparen voor mooie prijzen. Bij deelnemende organisaties (waar onder de veerdienst) kunt u stickers sparen om in het paspoort te plakken, en onder volle ingeleverde paspoorten verloot de organisatie prachtige prijzen. U kunt de bemanning aan boord vragen om een paspoort en sticker.

Voor meer informatie over het Erfgoedfestival klikt u hier.

Free bus transport for schools to amsterdam tourist ferry, for a school outing to amsterdam castle muiderslot

Amsterdamse scholen met Cultuurbus naar Veerdienst

In schooljaar 2017/2018 wordt Amsterdamse basisscholen en scholen in het speciaal onderwijs de mogelijkheid geboden om éénmalig een Cultuurbus-reservering te plaatsen voor vervoer naar Veerdienst Amsterdam bij het boeken van een programma bij Het Muiderslot.

Het Muiderslot biedt een uitgebreid scholenprogramma, waarmee kinderen het 700 jaar oude kasteel kunnen ontdekken. Op onze pagina voor scholen vind je uitgebreide informatie.

Heb je vragen, of wil je graag een reservering plaatsen? Bel of mail:

020-4278888

Contactformulier