Rederij Navigo

We zijn sinds begin 2009 actief met het verhuren van de Sailboa; sinds de Elvira begin 2016 in de vaart is gekomen handelen we onder de naam Rederij Navigo. De verhuur van onze schepen, gecombineerde events (Grachtenfestival, Zomer- en Winterlicht), de Veerdienst naar Pampus en het Muiderslot en bijvoorbeeld de vaartocht naar de Marker Wadden organiseren we met een vast team vanuit ons kantoor op IJburg. Onze passie zit ‘m in klassieke schepen, mooie bestemmingen en blije gasten!

Ons vaargebied bestaat voornamelijk uit de ruimere wateren en rivieren rond Amsterdam; het IJ, de Zaan, Amstel, Vecht, Eem, Zuidelijk IJsselmeer, IJmeer en Randmeren. We hebben vaste ligplaatsen aan de Oostzijde van Amsterdam en in de Almeerse Marina Muiderzand.

U kan individueel maar ook met een groter gezelschap mee met onze vaste programma’s; de veerdienst naar Pampus en het Muiderslot en de dagtocht naar de Marker Wadden, of aanmonsteren bij onze partnerprogramma’s zoals het Grachtenfestival, Zomerlicht en Winterlicht. Maar we zijn ook heel benieuwd naar uw idee voor een programma aan boord en/of bestemming. We leveren graag maatwerk!

Bezoek de website van Rederij Navigo