Reserveren Veerdienst Almere

Veerdienst Almere 2023 

Van april t/m 2 september vaart de veerdienst iedere zaterdag, vertrektijd 13.15 uur vanaf Marina Muiderzand naar het verrassende Forteiland Pampus!! Het bezoek aan Pampus duurt 2,5 uur. (Met bootreis ruim 4 uur) Rond 17.15 ben je weer terug in de haven van Muiderzand.

Let op welk kaartje u selecteert! 
De kaartjes Pampus – Volwassen en Pampus – Kind geven recht op de boot inclusief toegang tot Pampus. Boekt u een (goedkoper) kaartje voor de bootretour dan heeft u nog niet betaald voor de toegang tot Pampus, maar u heeft dan bijvoorbeeld toegang met uw Museumkaart of Vriendenloterijkaart.

Om iedereen maximaal van het bezoek te kunnen laten genieten, vertrekken we op tijd. De check-in sluit een kwartier voor afvaart.

ELKE ZATERDAG VERTREK NAAR PAMPUS

Tijdens het veerdienst seizoen varen we elke zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus. Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen. Kijk voor een uitgebreid overzicht van mogelijkheden hier.

PRIJZEN

Een compleet prijsoverzicht staat hier

VRAGEN? STEL ZE HIERONDER

Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en volg ons via Facebook of Instagram !