Reserveren Pampus of Muiderslot

Vertrek vanuit Amsterdam IJburg

De veerdienst vaart iedere zaterdag en zondag en tijdens de vakanties zelfs 4 dagen per week. De boot doet er ongeveer 45 minuten over en jullie hebben 2,5 uur om Pampus of het Muiderslot te ontdekken voor we weer terugvaren.

Liever meevaren vanuit Almere? Dat kan elke zaterdag vanaf Marina Muiderzand.

Let op welk kaartje je selecteert! 
Na het kiezen van de gewenste datum en het tijdslot kun je een keuze maken uit de locatie Pampus of Muiderslot.

De kaartjes Pampus – Volwassen en Pampus– Kind geven recht op de boot inclusief toegang tot Pampus. Boek je een (goedkoper) kaartje voor de bootretour dan heb je nog niet betaald voor de toegang tot Pampus, maar je hebt dan bijvoorbeeld toegang met je Museumkaart of Vriendenloterijkaart.

De kaartjes Muiderslot – Volwassen en Muiderslot – Kind geven recht op de boot inclusief toegang tot Muiderslot. Boek je een (goedkoper) kaartje voor de bootretour dan heb jenog niet betaald voor de toegang tot Muiderslot, maar je hebt dan bijvoorbeeld toegang met je Museumkaart.

Let op! Ridderweekend op het Muiderslot zaterdag 22 en zondag 23 oktober.
Vaar met onze historische boot mee naar de Ridders op het Kasteel!

van wegen het evenement Ridderweekend is er een toeslag van 2,50 euro per persoon op de reguliere entreeprijzen. Deze toeslag zit inbegrepen in uw reservering bij Veerdienst Amsterdam ons zodat u de toeslag niet bij het Muiderslot hoeft te betalen.