Reserveren Pampus of Muiderslot

Vertrek vanuit Amsterdam IJburg

De kaartverkoop Pakjesboot 2023 naar het kasteel van Sinterklaas is gestart! Vertrek zondag 26 november, zaterdag 2 & zondag 3 december.
Twee keer een afvaart om 10:45 uur & 13:15 uur.

Voor de Pakjesboot hebben wij de prijs verhoogd met een toeslag. Deze bestaat uit een kleine vergoeding voor de vrijwilligers, versiering en snoepgoed aan boord plus een toeslag van € 3,- van het Muiderslot. Al deze toeslagen zijn reeds in de totaalprijs verwerkt.

Let op: Heb je zelf een geldig entree bewijs voor het Muiderslot (bijv. Museumjaarkaart, Stadspas, Go City kaart of een VriendenLoterij VIP-kaart) dan koop je bij ons alleen een bootretour ticket.

Het vaarseizoen van de reguliere veerdienst 2023 is afgelopen! Vanaf april 2024 kun je weer meevaren naar Pampus of Muiderslot. Let op: Binnenkort tickets te koop voor de Pakjesboot naar het kasteel van Sinterklaas 2023!

Tijdens het vaarseizoen vaart de veerdienst van april t/m eind oktober iedere zaterdag en zondag vertrek 10.45 uur vanaf IJburg Amsterdam. Tijdens de vakanties zijn er extra afvaarten op donderdag en vrijdag. Het uitje duurt ongeveer 4,5 uur waarvan je 2,5 uur verblijft op Pampus of het Muiderslot.

Liever meevaren vanuit Almere? Dat kan tijdens het nieuwe vaarseizoen in 2024 elke zaterdag vanaf Marina Muiderzand.

Let op: Heb je zelf een geldig entree bewijs voor de bestemming (bijv. Museumjaarkaart / VriendenLoterij VIP-kaart) dan koop je bij ons alleen een bootretour ticket.

Betaalmethoden:

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: iDEAL & creditcard.