Reserveren Amsterdam IJburg

Gezien de bijzondere omstandigheden waar wij ons met z’n allen in bevinden vinden we het lastig te voorspellen wanneer we weer van start kunnen gaan met de veerdienst. De kaartverkoop voor de maanden april en mei is voorlopig opgeschort. Als we weer mogen uitwaaien met z’n allen laten we het natuurlijk weten via onze website en social media. Voor nu: pas goed op elkaar, en we hopen jullie allemaal weer snel te mogen zien!

 

Reserveren voor vertrek vanuit Almere kan hier.

De drukte op de Veerdienst wisselt per dag. Wij raden je daarom aan om vooraf je kaarten te reserveren. Door ons vaarschema kun je met de Veerdienst slechts één van beide locaties per dag bezoeken. Kaarten zijn inclusief bootretour en toegang tot de gewenste locatie, tenzij anders vermeld.

Amsterdam

Vanaf 10 april 2020 t/m 18 oktober 2020 vertrekt de veerdienst dagelijks (behalve maandag) 1x per dag vanuit Amsterdam om 10.45 uur. Let op: van 1 mei t/m 11 augustus is er een extra middag afvaart om 13.15 uur.

Tijdens speciale evenementen zoals Pinksteren, Ridders van de IJssel (oktober) en Sinterklaas (november), hanteert het Muiderslot  een toeslag van 2,50 euro p.p. op de reguliere entreeprijzen. Je kunt deze evenementen boeken in een apart reserveringsblok waarin de extra toeslag in veerdienst + toegangsprijzen is verwerkt. Deze blokken kun je vinden onderaan de reserveringslijst. 

Vragen? Stel ze hieronder

Contactformulier