Amsterdam Pakjesboot Reserveren

De Sinterklaasintocht is op IJburg gepland op zaterdag 23 november. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer met de pakjesboot meevaren naar het Winterverblijf van Sinterklaas. Goed nieuws, de goede Sint verblijft dit twee weekenden in het kasteel en varen wij drie dagen met de pakjesboot er naar toe. Meevaren kan op  zaterdag 30 november en ook op zondag 1 december. Willen jullie zeker zijn van een plek aan boord, boek dan ruim op tijd. Er is keuze uit meerdere afvaarten:

Zaterdag 30 november

10.45 vertrek – terug op IJburg om 15.15

Zondag 1 december

10.45 vertrek – terug op IJburg om 15.15

13.15 vertrek – terug op IJburg 17.45

Ticketprijzen zijn inclusief bootretour + toeslag

De toeslag bestaat uit een kleine vergoeding van € 0,50 voor de vrijwilligers en aankleding aan boord plus een toeslag van €2,50 van het Muiderslot. Het Muiderslot hanteert een Sinterklaas toeslag van €2,50 euro per persoon op de reguliere entreeprijzen. Wij innen de toeslag van het Muiderslot en dragen deze af zodat u de toeslag niet apart hoeft te betalen. De totale toeslag van € 3,00 zit al in uw reservering inbegrepen.

Let op: de vertreklocatie is gewijzigd. De boot vertrekt niet meer in de haven, maar aan de buitenkant van de sluis. Zie ook onze contactpagina.