Route Almere Marina Muiderzand

Marinaweg 26
1361 AA Almere

020-4278888

Nadat je op het terrein van Almere Marina Muiderzand bent aangekomen en de slagboom bent gepasseerd, loop of rij je ca. 500 meter door, helemaal tot aan het einde van het parkeerterrein/winterstalling. Voor het gebouw van Zeilvereniging Muiderzand, loop je rechtsaf de laatste steiger op. Na ca. 50 meter zie je aan je linkerhand, aan de passantensteiger, de boot van de Veerdienst liggen.

Werkzaamheden

In de omgeving van de haven wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Voor vragen over de actuele situatie kun je contact opnemen met de haven: 036-5369151

Parkeren

De Veerdienst vertrekt vanaf de laatste steiger van de haven Marina Muiderzand. Gasten van de veerdienst mogen voor het tarief van € 4,- per auto op het terrein van Marina Muiderzand parkeren. Hiervoor kun je tijdens het boeken van de veerdienst kiezen voor “Parkeren Marina Muiderzand € 4,-” en het aantal auto’s aangeven. Bij informatie noteer je het kenteken. Het kenteken geven wij aan de haven door. De slagboom zal bij aankomst en vertrek automatisch bij het lezen van het kenteken opengaan.

Vanaf het parkeerterrein direct buiten de slagboom van Almere Marina Muiderzand is het een kleine 10 minuutjes (ca. 600 meter) lopen naar de vertreklocatie van de Veerdienst Amsterdam/Pakjesboot naar Het Kasteel van Sinterklaas. Zie de routebeschrijving bovenaan deze pagina.

Met het openbaar vervoer

Marina Muiderzand is nu ook met het openbaar busvervoer te bereiken. Vanaf het meest dicht bijzijnde treinstation Almere Poort start en eindigt buslijn 24 (Syntus AllGo 24). De busrit duurt ongeveer 5 minuten,  bij de 2e bushalte Marinaweg stap je uit,  vanaf deze halte is het een klein stukje lopen naar de haven van Marina Muiderzand. Let op: Kijk voor actuele tijden op 9292

Onze schepen meren aan bij de achterste steiger, dit is een kleine 10 minuten lopen vanaf de ingang van de haven. Zie de routebeschrijving bovenaan deze pagina.

Contact

info@veerdienstamsterdam.nl

020-4278888